okula gitmiycem :D
4 posters
okula gitmiycem :D
Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı. "Haydi oğlum, uyan artık. Okula geç kalacaksın..." Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle "fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı: "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi. "İki ciddi neden söyle bana..." Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı: "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, biiir... Tüm öğrenciler de nefret ediyorlar, ikiii... Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı; "bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi. "Şimdi hemen kal ve çabuk hazırlan..." Bu kez oğlu iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden: "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne?" dedi. Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni ondan sonra açıkladı: "Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca bir adamsın..." dedi şöyle devam etti: "İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün, oğlum..."
FarukS- Mesaj Sayısı : 94
FARUK SENDE GELİŞME GÖRÜYORUM=)
MÜJDEYLE YARIŞIYORSUN SANIRIM FARUK DEVAM GÜZEL SEVDİM BU AZMİNİ=)
k3m41_y- Mesaj Sayısı : 159
Geri: okula gitmiycem :D
Hay Allahım ya harika devam...
karakalpaklı- Mesaj Sayısı : 184
saolun elımden geldıgınce atıcam
müjde
beni farüük geçemez:P ama güsel dewamm uykucu kedii=))
elma sekeri- Mesaj Sayısı : 105
müj müj merak etme bıraz daha urassam gecerım zaten en son ben öndeydım
MÜJDE
suus suus uykucu kedii bu arada okuldayken daha çok uğruyodunuz forma ama artıkın kimsecik gelmioo ???
ewett bu aralar bende pek gıremedım modemde sorun wardı ama gırmeye calısıscam bundan sonra
nese bişi demiycem patlasın içimde:D