Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ticaret Lisesinde çalışanlar artık Atelye Labratuvar Öğretmeni

Ticaret Lisesinde çalışanlar artık Atelye Labratuvar Öğretmeni Empty Ticaret Lisesinde çalışanlar artık Atelye Labratuvar Öğretmeni

Mesaj  Admin Perş. Haz. 05 2008, 19:09

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KARAR

MADDE 1 – (1) 1/12/2006 tarihli ve 2006/11350 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar”ın 10 uncu maddesinin (1) numaralı fıkrasının (c) bendinin (3) ve (6) numaralı alt bentlerinde yer alan “kız ve erkek teknik öğretim okul ve kurumları” ibaresi “kız ve erkek teknik öğretim, ticaret ve turizm okul ve kurumları” şeklinde değiştirilmiştir.

(2) Aynı Kararın 16 ncı maddesinin (b) bendinde yer alan “ve bir ayda dört günü geçmemek üzere ayakta görülen tedavi nedeniyle” ibaresi madde metninden çıkarılmıştır.

(3) Aynı Karara ekli “Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Haftalık Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Çizelge”de yer alan “KIZ VE ERKEK TEKNİK ÖĞRETİM OKUL/ KURUMLARI” ibaresi “KIZ VE ERKEK TEKNİK ÖĞRETİM, TİCARET VE TURİZM OKUL/ KURUMLARI” şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 2 – (1) Maliye Bakanlığı ve Sayıştay’ın görüşü alınarak hazırlanan bu Karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – (1) Bu Kararı Bakanlar Kurulu yürütür.
-------------------------------------------------------------------------------
Madde1 in 3 nolu pargrafındaki değişiklik ile TİCARET VE TURİZM OKUL/ KURUMLARI'ın artık "meslek dersleri öğretmeni" yoktur. "Genel bilgi dersleri öğretmeni" de olmadığımıza göre artık "Atelye ve Laboratuvar Öğretmeni"yiz galiba. Tabi bu sadece bilgisayarcılar için değil, muhasebe, büro, konaklama vb. diğer branşlar içinde geçerli.
Admin
Admin
Master Admin
Master Admin

https://ulaslisefrm.yetkin-forum.com

- Similar topics